Качествено нестандартно обзавеждане от НиЯ – Мебел

мебели и Черният цвят е класика в жанра. Знаем, че черният цвят е идеален за мебели в офиси, чакални, бизнес центрове и фоайета – първо защото лесно се поддържат и придават делова и официална обстановка. Той е идеален за комбинации и за различни интериорни стилове, но трябва да го използваме с мяра когато обзавеждаме дома си.

Ако решите да заложите на изцяло черна баня – ще бъде идеална за романтични вани с ароматни соли и свещи, но имайте предвид, че всяка капчица засъхнала вода ще се набива в очи. Ако сте перфекционистка на тема чистота това ще ви дразни непрестанно.

Изцяло черни мебели е наистина изискано и загадъчно, но ще изисква много чистене и лъскане, защото всяка прашинка по черното се вижда от далеч.

Ако решите трапезарията да я обзаведете стилно в черно и бяло – тип шахматна дъска: ще върви идеално към черната маса и столове като мебели. Създава се усещане за подреденост и строгост. Добре е това да отговаря на вашия характер и емоции, защото в противен случай отново ще доведе до дискомфорт.

Черният цвят е представителен, но и подтискащ, затова е добре да наблегнем на черното предимно като на акцент, а не като основа в обзавеждането.

Предметите и мебели в черно винаги привличат вниманието (рамка за картина, черен стенен часовник).

Ако прекарате една незабравима вечер в бар с черно кадифе по стените и червени диванчета и мебели  ще бъде вълнуващо, но ако всяка вечер се прибирате в тази обстановка може би скоро ще започнете да се дразните. Комбинацията е възбуждаща, изостряща сетивата, но това едва ли ще е полезно за вас в ежедневието.

Обаче ако желаете гостите ви да се фокусират към опредено кътче в светлата и просторна гостна, то там поставете черно пиано, черно канапе или черна пластика на вашите мебели. Тогава няма да се налага да използвате думи като – насам моля – те инстинктивно ще се насочват нататък.

Не е за препоръчване малки и не добре осветени помещения да ги облицоваме или обзавеждаме в черно мебели – създава се усещане, че са още по-малки.

Обаче най-важното е когато обзавеждаме изцяло нашата си територия, преди всичко трябва да се съобразяваме с нашия стил, вкус, характер и емоционална нагласа и да не копираме неща, които някъде са ни харесали за кратко.
Независимо какви гами използваме, важното е да можем да се чувстваме добре и да релаксираме с удоволствие у дома сред нашите мебели.

мебели в черно това е класика!

мебели в класика това е черно!

източник az-jenata.com

За нас е важно да отговорим на вашите очаквания!

Можете да се свържете с нас на посочените телефони или направете запитване


тел: 0899 34 14 14 Явор Манов


тел: 0897 96 34 68 Николай Георгиев


3