Качествено нестандартно обзавеждане от НиЯ – Мебел

1. подреждане на дома – Окачете картините на нивото на погледа на човек със среден ръст. Хората често правят грешката да ги окачват твърде високо.

2. Подреждайте аксесоарите на малки групи, като всяка група се състои от нечетен брой. Нечетният брой създава усещане за по-добро равновесие.

3. Поставете обшивки или тапети на стените. Често те са не само декоративни, но и отразяват вашите интереси. На пазара има голямо разнообразие – от природни мотиви до десен с Мечо Пух или като този на снимката – тапети на тема “Женска мода – Париж – лято 1920 г.”

4. Съобразете се със собствения си начин на живот. Ако често се местите, може би ще предпочетете неутрално обзавеждане, което да подхожда на всеки нов дом. Ако имате малки деца или домашни любимци, е добре да изберете килими, които лесно се почистват.

5. Използвайте боя, за са прикриете някои дефекти и да наблегнете на предимствата. Светли цветове използвайте, за да изглежда стаята по-голяма, а тъмни, за да изглежда по-уютна. Може да подчертаете даден обект като го боядисате в по-различен цвят или да го слеете с околната обстановка като го боядисате в същия цвят.

6. Избирайте подходящи тапети. Светлите цветове и дребните десени са подходящи за по-малки стаи, а по-тъмните и по-едри фигури са за по-големи стаи. Вертикалното райе създава илюзията за по-висока стая. Избирайте еднакви или подобни десени за свързаните помещения (например кухня и прилежаща трапезария), за да създадете усещане за цялост.

7. Търсете продукти, които се комбинират приятно. Често на пазара се предлагат готови комбинации от различни мебели и аксесоари, които ще ви спесят време и нерядко средства. подреждане на дома

8. Създайте център на стаята. Практически всичко може да се превърне в център – камина, картина, кът за забавления, вазата от снимката… По този начин може да организирате процеса на украсяване, като се съобразявате с този условен център на стаята.

9. Изрежете от списания за мебели и обзавеждане снимки на стаи, които харесвате. Когато натрупате известно количество, може да прецените какъв стил ви допада – сравнете снимките, които сте събрали – кое е общото между тях – цвят, стил, мебели? След като определите кой стил ви допада най-много, лесно може да пристъпите към съчетаване на подходящите елементи в собствения ви дом. подреждане на дома

10. Създайте общ план. Когато декорирате къщата, не мислете за всяка стая поотделно. Мислете за дома като цяло, включително и като бюджет и време.

Източник: http://www.daznaeshkak.com

За нас е важно да отговорим на вашите очаквания!

Можете да се свържете с нас на посочените телефони или направете запитване


тел: 0899 34 14 14 Явор Манов


тел: 0897 96 34 68 Николай Георгиев


3